Spiselige planter m. Ida.
Blæretang er
en brunalge den har grønkorn nedenunder. den har til knækbrød, chips
Blæretang
skal være frisk, brug friske skud.
Løgkarse, skvulper (frøstand)
familie.
Døvnælder:
lave te. Ligge i en tallerken med sten på og vand, så rejser de sig. Bruge
blade til suppe.
Skovmærke,
kransestillede blomst, dufter af kardemomme. Tørret bruges til krydderi i
boller.
Tjørn,
blomst til te.
Bellis
blomst til salat.
Mælkebøtte: sirup
vi var i skoven og fandt spiselige planter.
Bål mad:
- Sydegrube. Rabarber blade, Kylling, hvidløg, løgkarse, 2 timer i jorden. (bladene blev meget møre og
gik i stykker, kyllingen blev ikke nok, da der ikke var varme nok. Så et
kæmpe bål, så der er meget høj varme.)
- Tærte.
M. Brændende, skvadderkål,
kartofler, parmesan i støbejerns gryde.
- Suppe
m. Blæretang. fløde, løgkarse, brændenælder. Balle fra osten og fløde.
- Femkornblanding,
tang, olie, knækbrød.
- Boller
i støbejerns gryde.
- Rasbarbertærte.
I støbejerns gryde.
- Mælkebøtte
marmelade. mælkebøtter, citron, vand og sukker.
- Ost.
Kærnemælk, varmes til 40 grader. Køles, vallen hældes fra fløde i og
urter (skovmærke, blomst og blad, døvnælde blomster, tørret løgkarse m. salt).
- Pesto: Hvidløg solsikkekerner, olie, parmesan, skvadderkål.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar